Voorbeeldscript

Met een script laat je ons weten hoe je wilt dat we je vlog monteren. In je script staan bijvoorbeeld alle naamtitels en de gewenste volgorde van de shots. Om het makkelijk te maken hebben we een voorbeeldscript voor je gemaakt. Gebruik deze template om ons van alle informatie te voorzien die we nodig hebben. Je kunt dit script in Word gebruiken of printen en met pen invullen. Stuur ons dan een scan of maak een goede foto met je telefoon.

Natuurlijk mag je ook je eigen script gebruiken. Zorg er dan voor dat het onderstaande informatie bevat. Stuur ook je logo mee bij je aanmelding van je vlog.
Succes!
Team Vlogeye!
Download het voorbeeldscript in Word en pdf formaat.
Download
0

Wat staat er in het script?

Projectnaam van je nieuwe vlog
Dit is de naam waaronder deze vlog in ons systeem staat. We zullen deze naam in de communicatie gebruiken en ook op de factuur vermelden. Jouw kijkers zien deze naam niet.
Titel van je vlog
Deze titel gebruiken we in beeld aan het begin van je vlog. Kies een leuke titel. Denk aan het gebruik van keywords.
Thumbnail
Als je zelf een idee hebt welke thumbnail je wil dan horen we dat graag!
Naamtitels
Als je de spreker(s) in je vlog getiteld wil hebben vul dan hier de namen en functietitels in. Let op: wij nemen de tekst over zoals jij die ons geeft. Als je iemand wil titelen als Dr. J. Jansen, neuroloog, dan vul je Dr. J. Jansen in bij 'naam' en 'neuroloog' bij 'functietitel'.
Volgorde shots
Beslis welke fragmenten je wilt gebruiken in je vlog. Jij weet als geen ander waar je vlog over gaat en of de opnames zijn gelukt. Geef de tijdcode aan en de eerste en laatste woorden ter controle. Je kunt zo ook een aardig beeld krijgen van de lengte van je vlog.

Geef ook aan wie we in beeld zien, zodat we iedereen correct kunnen titelen. Je kunt volstaan met het nummer wat je voor de titel ziet. We titelen iedereen zodra ze voor het eerst in beeld komen.
Extra informatie
Gebruik deze ruimte om ons extra informatie te geven over hoe je de montage voor ogen ziet. Wil je specifieke overgangen of kleurenfilters? Dit is de plek om dit aan te geven!
Natuurlijk kijken wij jouw materiaal door en voegen we extra shots toe uit hetgeen je aanlevert. Heb je daar zelf ideeën over, schrijf die dan vooral op! Hoe meer we weten, hoe meer de montage naar je zin zal zijn!
Stacks Image 171