Uploaden en ondertiteling toevoegen op YouTube

Met deze eenvoudige handleiding zet je je video op YouTube en voeg je je eigen ondertiteling toe zodat deze geïndexeerd wordt door Google en YouTube.

Ga naar "Uploaden"

Log in bij YouTube en ga naar Uploaden.
Stacks Image 77

Upload je video

Sleep je video in het uploadveld en upload je video.
Privacy settings
Je kunt de privacy instellingen tijdens en na het uploaden van je video wijzigen. Ons advies is om bij het uploaden voor 'Verborgen' te kiezen en als je hebt gecontroleerd dat alles correct werkt, zet je hem op 'Openbaar' of 'Gepland'.
Stacks Image 224

Ga naar Videobeheer

Deze knop vind je onderaan het scherm.
Stacks Image 109

Ga naar Ondertiteling/CC

Selecteer 'Bewerken' naast de thumbnail en ga naar 'Ondertiteling/CC'.
Stacks Image 185

Ondertiteling toevoegen

Klik op 'Nieuwe ondertiteling toevoegen' en kies de taal van je ondertiteling.
Stacks Image 189

Upload je ondertiteling

Kies 'Een bestand uploaden'.
Stacks Image 191

Selecteer je bestand

Vink 'Ondertitelingsbestand' aan en kies de .srt file die we je geleverd hebben op je harde schijf.
Stacks Image 193

Wijzigingen opslaan

Sla de wijzigingen op. De ondertiteling is nu aan je video toegevoegd en zal worden geïndexeerd door Google en YouTube als je de video op 'Openbaar' zet.

Wil je ondertiteling in meerdere talen toevoegen ga dan terug naar stap 5.
Stacks Image 195

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren. Lees meer in onze privacy-verklaring.