Prijs voor het monteren van een vlog

Stacks Image 1626

Wij houden van simpel!

Je krijgt altijd:

1

Ondertiteling

Deze ondertiteling is in de taal die je hoort (Nederlands en/of Engels). Je krijgt deze los aangeleverd als .srt-bestand. Dit kun je eenvoudig uploaden naar social media zodat je ondertiteling wordt geïndexeerd. Lees meer over het belang van ondertiteling.
Voor andere talen en vertalingen hanteren we
aantrekkelijke tarieven.
2

Een SEO beschrijving

Je krijgt van ons een tekst die je als beschrijving aan je video kunt toevoegen. Daarin verwerken we keywords die voor jou van belang zijn en natuurlijk een link naar je website. Lees hier meer over het belang van SEO.
3

Jouw logo in je vlog

Wij plaatsen altijd jouw logo aan het einde van je vlog. Dit kan jouw bedrijfslogo zijn, of het logo van jouw kanaal. Als je wil kunnen we je logo ook animeren. We hanteren hiervoor aantrekkelijke tarieven.
4

Titels in jouw huisstijl

We gebruiken het lettertype en de kleuren uit je logo en huisstijl voor de naamtitels en de titel van je vlog.
5

Muziek

We gebruiken alleen muziek waarvan de rechten zijn afgekocht, zodat je niet het risico loopt dat je video verwijderd wordt van YouTube. Lees hier meer over muziek in je vlog.
6

Beeldcorrectie

We zorgen ervoor dat we het maximale uit je beeld halen. We corrigeren de kleuren en de belichting. Lees hier meer over wat we kunnen doen met jouw beelden.
7

Een thumbnail

We halen een representatief en aantrekkelijk plaatje uit je vlog wat wij bewerken tot een opvallende thumbnail. Die kun je eenvoudig aan je video toevoegen. Trek nog meer kijkers door een goede thumbnail. Lees hier meer over het gebruik van titels en thumbnails.
8

Een gratis correctieronde

Wij corrigeren net zo lang totdat jij tevreden bent. De eerste correctieronde is altijd gratis. Wij vinden het erg belangrijk dat jij tevreden bent. Lees hier meer informatie over de correctieronde.
9

Ervaren editors

Je materiaal wordt speciaal voor jou gemonteerd door onze editors. Zij zijn ook werkzaam zijn bij de landelijke omroep, werken razendsnel en hebben jaren ervaring in het maken van aantrekkelijke montages. Wij leveren altijd voor social media en YouTube geoptimaliseerde files aan in HD (1080p) of 4K (2160p).
Stacks Image 1698
Stacks Image 1700
Stacks Image 1702

Extra opties:

Een langere vlog

Hoewel wij adviseren om je vlog lekker kort te houden (max 5 minuten), is een langere montage natuurlijk geen probleem. We rekenen €19 exclusief BTW per extra minuut. Wij ronden hierbij af op hele minuten naar boven, dit is inclusief beeldnabewerking en ondertiteling.
Is je viewingfile langer dan gepland? Geef dan in de correctieronde aan welke fragmenten je er uit wilt halen. Zo heb je de kosten altijd zelf in de hand.

Een ander type video

Uiteraard kunnen we ook andere type video's monteren. Van heel eenvoudig een kort fragmentje loszetten voor YouTube tot bedrijfsvideo's en instructievideo's. De prijzen hiervoor kunnen afwijken van de prijs voor een vlog. Ook lager! Neem daarvoor even contact met ons op. Je kunt alvast je materiaal uploaden, zodat we dit kunnen bekijken.

Extra correctierondes

Wil je na oplevering nog wijzigingen aanbrengen? Geen probleem. Vul nogmaals een feedbackformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op als hier kosten aan verbonden zijn.

Vertaling

Wij kunnen uit en naar NL en ENG vertalen en ondertitelen voor een vaste prijs van €10 per minuut als het om een fragment gaat. Het aantal minuten wordt afgerond naar boven.

Voor andere talen kan een ander tarief gelden. Als je een vertaling wilt naar of uit een andere taal dan nemen we vooraf contact op over de kosten. Kijk hier voor meer informatie over het vertalen van ondertiteling.

Pakket

Als je meerdere vlogs door ons wilt laten monteren, dan kunnen we periodiek factureren. Ook kunnen we dan een aangepaste prijs afspreken. Uiteraard is dit maatwerk en geheel afhankelijk van jouw wensen.

Neem eens contact met ons op! We bespreken dan graag met jou wat we voor je kunnen betekenen.

Betaling

Wij factureren op naam van de bedrijfsnaam in je account en eventueel onder vermelding van de door jou aangegeven kostenpost. Als de montage klaar is, krijgt je een betaallink. Na betaling kun je je vlog direct downloaden.

Indien we hebben afgesproken dat je een pakket van ons afneemt dan kunnen wij ook periodiek factureren.

Waarom zijn jullie goedkoper dan anderen?

Wij werken uitsluitend met ervaren broadcast editors. Zij werken razendsnel en zeer doelgericht. Door een efficiënte online workflow via de cloud waarbij jij zelf je materiaal uploadt en ons de juiste informatie geeft, besparen we nog meer tijd. En voor die tijd hoef je dus ook niet te betalen.
Stacks Image 1656

Maatwerk

Uiteraard kunnen wij je hele videoproductie voor onze rekening nemen. Vlogeye bestaat uit een team van ervaren videomakers, regisseurs en editors werkzaam voor broadcast en corporate.

Als je specifieke wensen of ideeën hebt, dan kan Vlogeye deze in vrijwel alle gevallen realiseren. Neem contact op voor meer informatie.
Stacks Image 825

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren. Lees meer in onze privacy-verklaring.