De correctieronde

Om zeker te weten dat je montage aan je wensen voldoet vinden we het logisch dat je de mogelijkheid hebt om veranderingen aan te brengen nadat je je vlog hebt bekeken. We sturen je daarom altijd een proefversie: de viewingfile.

Viewingfile

Je krijg als eerst een viewingfile aangeleverd. Dat is een video zodat je kunt beoordelen hoe jouw vlog er uit komt te zien. In deze viewingfile zie je duidelijk ons logo zodat je deze niet kunt verwarren met de eindmontage. Op basis hiervan kun je ons feedback geven: zijn we klaar of wil je nog iets veranderen?
De viewing file is zonder ondertiteling. Die maken we als de montage af is.
Stacks Image 205
Stacks Image 230

Feedbackformulier

Je gebruikt nu ons Feedbackformulier uit je dashboard om ons te laten weten wat je wilt veranderen. Daarnaast gebruik je dit formulier om aan te geven wat voor ondertiteling je wil en of je deze ook vertaald wilt hebben.

Vul dit formulier in en geef je de gewenste wijzigingen door. Hierna monteren we je vlog af en maken de ondertiteling aan.

Wij werken net zo lang door totdat je tevreden bent. De eerste correctieronde is altijd gratis.
Stacks Image 234

Opleveren

Als je ondertiteling en montage klaar zijn, zetten we deze klaar om te downloaden en sturen we je een email met een betaallink. Na betaling kun je de files meteen downloaden. Alle files zijn klaar om direct te uploaden naar je favoriete social media kanaal.

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren. Lees meer in onze privacy-verklaring.